За най-новите хитове в mp3 формат посетете нашият Форум
Най-новите снимки на Николета Лозанова, Златка Райкова, Аксиния и Злтатка Димитрова натиснете ТУК

Гергана Димова и Устата - Дразниш ме

gerganadimova Гергана Димова с Устата   Дразниш ме
Чуй песента тук.

Парчето „Дразниш ме, поднесено от Гергана Димова и Устата, бе най-доборо попадение в „Стани попфолк звезда“. Журито отсъди единодушно и крайната оценка беше отличен 6.
„Песента е много хубава и такива песни трябва да се представят с куратор. Куратор значи човек, който представя една хубава песен“ – каза Митко Щерев. „Песента наистина е много точно подредена и тя се справи много добре“ – беше оценката на Щерев. Иво Сиромахов и Слави Трифонов също не пестиха заслужени суперлативи за парчето.
„Дразниш ме“ беше облечена с подходящия текст, с рими и фрази, които определено са в амплоато на изпълнителите. Мелодичната линия, макар и доста модерна, не бягаше от българската фолклорна интонация. Типичен попфолк с рап елементи и отличен мизансцен на Гергана и Устата. Можем да се надяваме да бъде още по интересна, ако след време продуцентите на шоуто решат да предложат и един интересен видеоклип.
Още една пълна шестица имаше тази вечер и тя бе за Роксана. В генералното класиране първа е Гергана Димова. Следващата им задача за четвъртък и петък е „Песни за върху маса“. Предстои да видим и чуем как ще развихрят фантазията си автори и изпълнители.

signal.bg

No comments:

Post a Comment

Search Engine Submission - AddMe 2bg.info Startirai.com