За най-новите хитове в mp3 формат посетете нашият Форум
Най-новите снимки на Николета Лозанова, Златка Райкова, Аксиния и Злтатка Димитрова натиснете ТУК

Райна: Към 25-26 януари ще се завърти клипът на дуета

Райна: Към 25-26 януари ще се завърти клипът на дуета

Райна в "Автограф" /© Планета


Само преди няколко дни Signal.bg писа, че Райна ще сюрпризира феновете с дует на стара балада, на която звездата иска да даде нов живот. Засега певицата не разкрива дуетния си партньор.
Въпреки появилите се публикации, че такъв дует не е на дневен ред и е възможно да не се осъществи, Райна потвърди информацията, която Signal.bg писа, а именно, че дует ще има, а клипът към него ще бъде заснет в средата на януари.
"За другите ми проекти, засягащи попфолк изявите ми... Има вече набелязани песни. Текстовете им са готови, аранжиментите също, донякъде, на по-голяма част от тях. Така че единственото нещо, което предстои да направя е да ги запиша. Нещото, което в най-скоро време предстои е една страхотна дуетна песен, баладична, но няма да ви кажа с кого. Ще разберете след броени дни, защото след броени дни ще бъде заснет клипът на тази песен. Към 25-26 януари клипът ще се завърти по "Планета". Много се радвам за тази песен, защото адски много ми харесва и някак си отговаря на времето, на емоциите, които бушуват в мен. Въобще много приятна, чувствена, хубава песен" - сподели Райна в предаването "Автограф".


signal.bg

No comments:

Post a Comment

Search Engine Submission - AddMe 2bg.info Startirai.com