За най-новите хитове в mp3 формат посетете нашият Форум
Най-новите снимки на Николета Лозанова, Златка Райкова, Аксиния и Злтатка Димитрова натиснете ТУК

Денислав купонясва с новото си гадже

http://www.bliasak.bg/uploads/newBroi/file8853.jpg?1261666091517
Денислав, който стана популярен с участието си в четвъртия сезон на Big Brother, не крие любовта си с красивата блондинка Светлана.

За връзката на мадамата, която не веднъж е разкривала прелестите си по списания и в клипове, и чаровния младеж се заговори още преди няколко месеца. Тогава, макар двамата да бяха щракнати от наш читател да излизат от хотел в Шумен, те не потвърдиха да са официално заедно.

Днес обаче риалити героят и еротичната моделка не крият връзката си. Вчера Дени пристигна в София, за да отпразнува заедно с красивата си половинка рождения й ден. Партито се състоя в столичния клуб "Син Сити", където Светлана събра най-близките си приятели.

Междувременно бившата приятелка на шуменеца - попфолк певицата Соня Немска пък ни сподели, че двамата с Денислав все още са заедно, въпреки че не са се виждали от около месец. Тя обаче заяви, че двамата вече са се разбрали да посрещнат Нова година заедно.

Не това ни сподели Дени. Той потвърди, че със Соня не са се виждали от месец, но отрече двамата да са все още гаджета. Още през лятото Денислав пожела името му да не бъде свързвано вече с това на фолк изпълнителката и ни разкри, че окончателно е скъсал с изпълнителката на "Пайнер".

No comments:

Post a Comment

Search Engine Submission - AddMe 2bg.info Startirai.com