За най-новите хитове в mp3 формат посетете нашият Форум
Най-новите снимки на Николета Лозанова, Златка Райкова, Аксиния и Злтатка Димитрова натиснете ТУК

Тони Дачева не може да има деца

Невероятна драма свива сърцето на една от най-големите звезди на поп-фолка в България.Симпатичната Тони години наред се мъчи да се сдобие със своя рожба, но това така не се и случва.
Много са причините, които пречат на талантливата певица, която вече доближава 50-те, да няма все още няма свое дете.
Според най-гнусната мълва Тони не може да има деца по гинекологични причини. Други пък твърдят, че Дачева все още не е станала майка заради кариерата си. „Цял живот се бъхти като кон, нямаше време да си намери мъж, с който да сподели леглото си. Взе се с Найден, но той се оказа развалена стока, тя вече остаря, на нейните години трудно се зачева“, клюкарства се усилено в бранша.
Мълвата реди, че Дачева, която е от турски произход, е правила какви ли не отчаяни опити, за да забременее. На няколко пъти тя дори е пътувала до съседна Турция, където известен тамошен ходжа лекувал безплодие.
Уви, и нетрадиционните методи не помогнали на нашенката да зачене.
Мъката си, че няма своя собствена рожба, Тони изля и в лирика. Преди месеци певицата пусна на пазара песен, в която се пее „Бяла лястовице, съществуваш ли, ако има е – прелети над мен. Лястовице, всичко ми вземи, само ме дари със свидна рожба!“.
И нищо, че през последните няколко години Тони . Преди години певицата заболя от диабет и се стопи до критичните 42 килограма. В момента е на инсулин.

No comments:

Post a Comment

Search Engine Submission - AddMe 2bg.info Startirai.com