За най-новите хитове в mp3 формат посетете нашият Форум
Най-новите снимки на Николета Лозанова, Златка Райкова, Аксиния и Злтатка Димитрова натиснете ТУК

Гласувайте за Годишните музикални награди на Планета ТВ!

 nagradi-2009.jpg Гласуването за Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2009 г. вече започна. С голям концерт-спектакъл в Зала 1 на НДК-София, на 23 февруари телевизия “Планета” за осми път ще раздаде престижните статуетки и своите специални награди. Тази година статуетките ще бъдат присъдени в категориите: “Най-прогресиращ млад изпълнител”, “Дуетна песен”, “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип”, “Албум”, “Видеоклип”, “Песен”, “Певец” и “Певица” на 2009 година. Има и три нови категории, за които зрителите могат да гласуват тази година – “Баладичен хит”, “Дискотечен хит” и “Поп хит” на 2009 година.
Две са статуетките, които ще получат изпълнителите на българска народна музика. Те ще бъдат присъдени от телевизия “Планета Фолк” в категориите: “Фолклорен изпълнител/ Фолклорна формация” и “Фолклорен албум” на 2009 година.
До 20 февруари зрителите на двата музикални канала – “Планета” и “Планета Фолк” могат да гласуват за номинираните в отделните категории и да определят кои да бъдат носителите на престижните статуетки тази година. По традиция това може да направят по три начина. С SMS-и на кратък номер 1990, за трите мобилни оператора, може да се гласува за фаворитите в отделните категории. Ако изберете да гласувате с Анкетна карта в интернет на адрес:  http://nagradi.planeta.tv, или по телефона, то трябва да получите код за достъп с SMS на 1676 или да се обадите на този номер, за да гласувате за всички категории заедно.
И тази година за всички участници в гласуването са предвидени награди, които са ще бъдат разпределени чрез жребий след концерта-спектакъл в НДК..
Зрителско гласуване за “Албум на 2009″ и “Фолклорен албум на 2009″ няма да има. Призьорите в тези категории ще бъдат определени по единствено правилния начин – според продажбите на албуми през годината.
Освен обявените вече 13 статуетки, телевизия “Планета” ще присъди и няколко специални награди, за които зрителско гласуване също няма да има. Какви ще бъдат тези награди и кой ще ги получи ще разберем на 23 февруари по време на официалната церемония по връчването на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2009 година.
НОМИНАЦИИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В
ГОДИШНИ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА ТЕЛЕВИЗИЯ “ПЛАНЕТА” ЗА 2009 ГОДИНА

1. БАЛАДИЧЕН ХИТ НА 2009
BH 1. Галена                   - Лоша ли съм
BH 2. Глория                  - Можеш ли да ме обичаш
BH 3. Джена                   - Кой си ти
BH 4. Емилия                 - Ти си луд
BH 5. Ивана                    - Миг като вечност
BH 6. Константин         - Излишен
2. ДИСКОТЕЧЕН ХИТ НА 2009
DH 1. Андреа ft. Geo Da Silva                      - Моята порода
DH 2. Анелия                                                  - Не ме принуждавай
DH 3. Глория                                                  - Хипноза
DH 4. Елена                                                     - Още
DH 5. Илиян                                                   - Тупалка
DH 6. Малина и Галена ft. Fatih Urek     - Мой
3. ПОП ХИТ НА 2009
PH 1. Анелия                                              - Обичам те
PH 2. Емилия и Стефан Илчев            - Няма как
PH 3. Ивана                                               - Миг като вечност
PH 4. Миро                                                - Убиваме с любов
PH 5. Райна                                               - Какъв подарък
PH 6. Цветелина Янева и Група 032  - Три минути
4. ДУЕТНА ПЕСЕН НА 2009
DE 1. Андреа и Кости                                    - Употребена
DE 2. Анелия и Илиян                                 - Две неща
DE 3. Джена и Илиян                                   - За теб и мен
DE 4. Емилия ft. Сакис Кукос & Kesaras - Харесва ми
DE 5. Преслав и Борис Дали                      - Бързо ли говоря
DE 6. Преслава и Константин                   - Не ми пречи
5. ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОРМАЦИЯ НА 2009
FF 1. Иван Дяков
FF 2. орк. Канарите
FF 3. Пепи Христозова
FF 4. орк. Пловдив
FF 5. Поли Паскова
FF 6. Росица Пейчева
6. НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ МЛАД ИЗПЪЛНИТЕЛ НА 2009 

PR 1. Андреа
PR 2. Джена
PR 3. Траяна
PR 4. Цветелина Янева
7. АРТИСТИЧНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВИДЕОКЛИП
VA 1. Галена                                                       - За последно
VA 2. Глория                                                     - Можеш ли да ме обичаш
VA 3. Емилия ft. Сакис Кукос & Kesaras   - Харесва ми
VA 4. Камелия                                                  - Оргазъм
VA 5. Преслава и Константин                     - Усещане за Мерилин
VA 6. Райна                                                       - Какъв подарък
8. ВИДЕОКЛИП НА 2009
V 1. Андреа ft. Geo Da Silva                          - Моята порода
V 2. Емилия ft. Сакис Кукос & Kesaras    - Харесва ми
V 3. Есил Дюран                                            - Леле, Яно
V 4. Камелия                                                   - Оргазъм
V 5. Преслава и Константин                      - Не ми пречи
V 6. Цветелина Янева                                  - Като вирус
9. ПЕСЕН НА 2009
PE 1. Анелия                                       - Добрата, лошата
PE 2. Елена                                         - Още
PE 3. Илиян                                        - Тупалка
PE 4. Милко Калайджиев              - За да те забравя
PE 5. Преслава                                  - Феномен
PE 6. Преслава и Константин      - Не ми пречи
10. ПЕВЕЦ НА 2009
PM 1. Борис Дали
PM 2. Илиян
PM 3. Константин
PM 4. Милко Калайджиев
11. ПЕВИЦА НА 2009
PF 1. Анелия
PF 2. Галена
PF 3. Глория
PF 4. Джена
PF 5. Елена
PF 6. Камелия
PF 7. Преслава
Вашите предложения за лидер в ГОДИШНИТЕ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА ТЕЛЕВИЗИЯ “ПЛАНЕТА” ЗА 2009 ГОДИНА ще бъдат приемани и обработвани до 20.02.2010 г. Посочените кодове за са гласуване с SMS-и на кратък номер 1990 (цена 0.60 лв.), за трите мобилни оператора. Нека най-добрите спечелят престижните статуетки на телевизия “Планета” за 2009 година.

Пайнер Хит Сезони Зима 2010″ скоро на пазара

 z1.jpg
След броени дни на музикалния пазар ще се появи традиционната зимна компилация “Пайнер Хит Сезони – Зима 2010″. С най-новите си песни в албума присъстват Камелия с “Как да те забравя” и Мария с “Най-добрият”. Анелия с “Готов ли си”, Андреа “С теб да бъдем пак” и Траяна със “Става горещо” също ще изкушават феновете през зимата. В “Пайнер Хит Сезони – Зима 2010″ е включено и най-новото открие на “Пайнер” – Теди Александрова с “Актьор”. Ще чуем и два дуета – на Димана и DJ Живко Микс “Приключих с теб” и Милко Калайджиев и Пепи Христозова “100 години самота”.
z2.jpg
Елена и “Къса памет”, Юнона с “Имаш право” и Гергана с “До кога” също присъстват в хитовата компилация. Вниманието ви ще провокират и “Искаш война” на Цветелина Янева, както и “Закуска в леглото” на Биляна. “Господин Успех” на Есил Дюран и “Не си незаменим” на Саманта със сигурност ще ви накарат да танцувате. Ивана ще ни научи как “Да правим спомени”, а Сиана залага на най-новото си заглавие “Както преди”.

Измислено Интервю с Мария се появи в Интернет

 m.jpg
Напълно измислено и несъществуващо интервю разпали духовете днес в Интернет. Позовавайки се на съмнителна статия на в-к “Монитор”, много интернет медии и онлайн издания разпространиха интервю на певицата Мария, което тя никога не е давала. Използвайки част от интервюто, което певицата даде в “На кафе” при Гала относно стайлинга си, авторите на въпросната статия просто добавили няколко пикантни въпроси, на които явно са си отговорили сами. Един от тях е за т.нар “пластична операция за корекция на устните”, които Мария щяла да си прави в Германия. Всичко написано обаче е плод на въображението на некоректните автори и далеч не отговаря на истината. Специално за www.planeta.tv, Мария заяви, че няма никакви планове за подобни пластични интервенции. В момента певицата подготвя нови песни, с които съвсем скоро ще зарадва своите фенове, а в малкото свободно време, което й остава е изцяло отдадена на грижите за малката си дъщеричка Марая.

Джена: Всички се учим от Камелия

Джена: Всички се учим от Камелия

Джена /© Планета

Джена говори в ефира на радио "Сигнал плюс" за актуалната тема в последния месец - пеенето на плейбек. "Абсолютно съм против това лъжене на публиката и начин да избягаш от всичко. Знам, че е много трудно, когато имаш повече участия да се справяш, да тичаш от едното на другото, да имаш глас за всяко едно, едва ли не нямаме право и да се разболяваме, но мисля, че никой от нас няма право да си изкарва цели участия на плейбеци. Още повече, аз съм чувала с ушите си как се пуска песен на певицата, песента с нейния глас и се пее отгоре, не знам как така мислят, че може да се заблуди аудиторията, но го правят" - изразява възмущението си Джена.
"Изпълнителите нямат право да се подиграват с публиката и аудиторията. Права е Камелия, защото тя е от толкова години на сцената. Всички ние, които сме от няколко години в шоубизнеса, се учим от нея и от хора, които са големи имена като самата Камелия, Глория, Тони Дачева, хора от които може само да се учим. Уважавам ги" - заяви певицата.
"Всеки един от нас носи негативите на хора, които се държат недостойно. Има доста заведения, в които се пее на плейбек. Там няма никакви условия. Започваш да пееш и не чуваш нищо. Моите почитатели знаят, че пея на живо. Моля всички, които си позволяват да се държат по този начин, да не го правят, защото не е коректно. Защото няма уважение към нашата публика. Ако някой смята, че заблуждава по-малката част от аудитория, то голямата разбира и ни се смее. Затова по-добре да не го правим" - отправи призив към колегите си Джена.

signal.bg

Мария - Най добрият

Мария е повече от секси в "Най-добрият"

Мария е повече от секси в "Най-добрият"

Мария /© Планета


В петъчната вечер феновете на Мария имат повод за радост, факт е най-новото видео на звездата. "Най-добрият", направен със съдействието на Кости, се завъртя премиерно тази вечер по телевизия "Планета". Текстът към кръшното парче е дело на Мариета Ангелова, а режисьор на видеото е Люси.
В интервю за радио "Сигнал плюс" певицата каза: "Във видеото съм много провокативна, много различна. Тенденцията в момента е в късите прически, бретоните... аз съм се дистанцирала изцяло от това нещо. Ще видите едни големи коси, едни хубави крака, доста съм секси. Заложила съм на Жан Пол Готие. Не липсва червеното червило, любимо за цялата мъжка аудитория" - каза Мария.
Подготовката за реализацията на видеоклипа започна още през месец декември, а самите снимки продължиха 14 часа. Клипът към песента "Най-добрият" бе реализиран в голямо студио в София на специално изработен декор.
В снимките на новия видеоклип на Мария са включиха и танцьорите от балет "Магия" с оригинална хореография.


signal.bg

Нови Снимки на Азис

http://i904.photobucket.com/albums/ac250/popfolkbg/123azis.jpg http://i904.photobucket.com/albums/ac250/popfolkbg/1236.jpg
http://i904.photobucket.com/albums/ac250/popfolkbg/4565.jpg
http://i904.photobucket.com/albums/ac250/popfolkbg/5643.jpg

Гергана Димова и Устата - Дразниш ме

gerganadimova Гергана Димова с Устата   Дразниш ме
Чуй песента тук.

Парчето „Дразниш ме, поднесено от Гергана Димова и Устата, бе най-доборо попадение в „Стани попфолк звезда“. Журито отсъди единодушно и крайната оценка беше отличен 6.
„Песента е много хубава и такива песни трябва да се представят с куратор. Куратор значи човек, който представя една хубава песен“ – каза Митко Щерев. „Песента наистина е много точно подредена и тя се справи много добре“ – беше оценката на Щерев. Иво Сиромахов и Слави Трифонов също не пестиха заслужени суперлативи за парчето.
„Дразниш ме“ беше облечена с подходящия текст, с рими и фрази, които определено са в амплоато на изпълнителите. Мелодичната линия, макар и доста модерна, не бягаше от българската фолклорна интонация. Типичен попфолк с рап елементи и отличен мизансцен на Гергана и Устата. Можем да се надяваме да бъде още по интересна, ако след време продуцентите на шоуто решат да предложат и един интересен видеоклип.
Още една пълна шестица имаше тази вечер и тя бе за Роксана. В генералното класиране първа е Гергана Димова. Следващата им задача за четвъртък и петък е „Песни за върху маса“. Предстои да видим и чуем как ще развихрят фантазията си автори и изпълнители.

signal.bg

Ерик и Славена по Фен ТВ

erik slavena Ерик и Славена по Фен ТВ
Изпълнителите на „Diapason Records“ Ерик и Славена ще застанат пред камерата на „Фен ТВ“, за да разкажат за участието си в Брюксел по време на празниците.
Двамата са се върнали от белгийската столица, заредени с много положителни емоции и с прекрасни впечатления от сънародниците ни там.
Как е протекло пътуването им? За първия полет на Славена със самолет и за още много интересни неща около двамата изпълнители – гледайте „Фен ТВ“ днес от 20:00 или в неделя от 10:00 часа.
източник: signal.bg

Соня Немска и Денислав: "Разделите ни са истински"

Соня Немска и Денислав: "Разделите ни са истински"

Соня Немска /© Надя Коцева

Навръх рождения си ден певицата Соня Немска бе гост в предаването "Отчаяните съпруги".
Шоуто започна с пожелания и изненади. Вихра и Даниела осъществиха телефонна връзка с дъщерята на Соня, която я поздрави по случай празника ú. Малката Рая, бе лаконична и пожела: "Бъди жива и здрава".
След това в студиото бе поканен и любимият на певицата - Денислав. Още една приятна гледка бе внесената торта за рожденичката. Хванала за ръка своя любим, Соня духна свещичките и си намисли желание.

Двойката разказа в ефир как са се запознали. Също коментираха и слуховете около многократните им раздели.
"Те хората си мислят, че това е PR, но не е така. Наистина се бяхме разделили. Караме се, но се обичаме. Разделяме се за два дена и после пак сме заедно" - сподели Денсилав. "Несходство в характерите... И двамата сме много силни характери и не правим компромиси" - обясни Соня.
Така Соня и Денслав заявиха, че разделите им са били истински, но не са искали с тях да си правят PR.

signal.bg

Павел снима два видеоклипа до края на месеца

Павел снима два видеоклипа до края на месеца

Николета Лозанова и Павел /© Сънни Мюзик

В края на месец януари Павел ще снима два видеоклипа. Първото парче с видеореализация ще е "Демон 2", в което участие взима Иванина. Вторият клип ще е на ново парче. По думи на певеца то е уникална балада.
"Сега в края на месеца, след 20-ти, ми предстоят снимки на два видеоклипа. Единият ще е на "Демон 2" с Иванина, а другият ще е на една уникална балада, която много ми е влезнала под кожата, много ми е на сърце. Клипът ще е доста скандален, не се е правил такъв клип в България до сега, надявам се да го харесате. Ще кажа само едно - Крум Крумов, продуцентът на Азис. Аз имах първоначално идея за въпросния клип, после го обсъдихме с Крум и решихме нещо съвсем различно. Няма да слагам перука и високи токчета като Азис, винаги съм казвал, че оригиналът е над копието. Аз съм си себе си и мисля, че тепърва хората ще видят кой съм" - заяви Павел.

signal.bg

Мега концерт на Преслава, Анелия, Райна и Азис

Мега концерт на Преслава, Анелия, Райна и Азис

Преслава, Анелия, Райна, Азис /© Планета / PRO.BG

Тази вечер, 12-ти януари във Folk Club Help ще се проведе поредният Мега концерт. Този път в него участие ще вземат 4 от големите имена във фолка. На сцената ще се изявят Преслава, Анелия, Райна и Азис.
Мега концертите вече са станали традиционни за Sin City, а в тях участие вземат по няколко от водещите изпълнители на музикалните компании.

signal.bg

Азис - Бивши /промо

Азис - Бивши / промо

Чуйте Промо Азис - Бивши


Най-новата песен на Азис - "Бивши" вече се появи в интернет. Тя е дело на композитора Велислав Драганински, с когото Азис работи за първи път. За текста на "Бивши", Кралят се довери на Добромир Банев.
Бързото парче скоро ще се сдобие и с клип: "С един много модерен клип. Не искам да казвам скандален, защото моите клипове не са скандални, те са брутални. Този път наистина някои от хората ще закриват очите си на някои от кадрите!" - сподели пред Signal.bg намеренията си Азис.

signal.bg

Вероника снима Ерик в клипа си


Вероника снима Ерик в клипа си
Слушай аудио интервю тук.
  


Вероника сподели в ефира на радио "Сигнал плюс", че следващият ú план, който смята да реализира е "Приемам комплименти" да се сдобие с видеоклип. Певицата разкри, че Ерик, чийто са мъжките вокали в песента, ще участва в клипа.
"В момента се занимавам точно с това, тъй като знаете един видеоклип не струва малко пари. Наистина много ми се иска да го направя максимално скоро, не знам дали сега - януари и февруари, тези най-мъртви и слаби месеци... Дали сега е момента да го пусна, но пък смятам, че ако я забавя прекалено много не е добре, тъй като тя вече излезе официално на пазара. Това ми е следващият план, да заснема видеоклип, дори се чухме с Ерик, който ще вземе участие в клипа, тъй като мъжките вокали са негови и смятам, че ще бъде интересно" - каза Вероника.
Изпълнителката на "Приемам комплименти" призна, че има много планове за 2010 година: "Имам страшно много планове за 2010-та, при мен това понякога е в минус, тъй като имам толкова много идеи, че в един момент те започват да се бият една с друга. Може би това е присъщо за зодията ми, ние сме едни мечтатели, все нови и нови идеи се раждат в съзнанията ни. Много ми се иска да пусна балада, но не знам защо нещата се промениха по такъв начин, че баладите, като че ли в момента не получават вниманието и живота, който заслужават. Защото една балада в крайна сметка не ти носи участия - това, към което всички се стремим, и то, за да можем да оцелеем не нещо друго. За един изпълнител това е най-важно да има участия, ако нямаш участия просто няма как да направиш нещо друго".
Въпреки всичко Вероника иска да направи сериозна песен: "Иска ми се да направя и сериозна песен, нещо като това, което съм правила и преди, но идеята е не да направя нещо, което да се хареса само на мен, в крайна сметка ние работим за публиката".

signal.bg

Милица - Уникален

Николета Лозанова в Шоуто на Иван и Андрей

Андреа в шоуто на Иван и Андрей

Златка Райкова в Шоуто на Иван и Андрей

Преслава в шоуто на Иван и Андрей

Част 1

Част 2

Райна: Към 25-26 януари ще се завърти клипът на дуета

Райна: Към 25-26 януари ще се завърти клипът на дуета

Райна в "Автограф" /© Планета


Само преди няколко дни Signal.bg писа, че Райна ще сюрпризира феновете с дует на стара балада, на която звездата иска да даде нов живот. Засега певицата не разкрива дуетния си партньор.
Въпреки появилите се публикации, че такъв дует не е на дневен ред и е възможно да не се осъществи, Райна потвърди информацията, която Signal.bg писа, а именно, че дует ще има, а клипът към него ще бъде заснет в средата на януари.
"За другите ми проекти, засягащи попфолк изявите ми... Има вече набелязани песни. Текстовете им са готови, аранжиментите също, донякъде, на по-голяма част от тях. Така че единственото нещо, което предстои да направя е да ги запиша. Нещото, което в най-скоро време предстои е една страхотна дуетна песен, баладична, но няма да ви кажа с кого. Ще разберете след броени дни, защото след броени дни ще бъде заснет клипът на тази песен. Към 25-26 януари клипът ще се завърти по "Планета". Много се радвам за тази песен, защото адски много ми харесва и някак си отговаря на времето, на емоциите, които бушуват в мен. Въобще много приятна, чувствена, хубава песен" - сподели Райна в предаването "Автограф".


signal.bg

За да те забравя - хит на годината

За да те забравя - хит на годината

Милко Калайджиев /© Юлиана Николова


Хитът на Милко Калайджиев - "За да те забравя" спечели годишната класация "Попфолк хит". Така "За да те забравя" стана "Хит на годината".
За първи път парчето на Милко участва в "Попфолк хит" на 5 септември 2009 година. Тогава песента зае 6-то място. Последваха две поредни класации, в които хитът бе на път да отпадне, завършвайки на 8-мо място. Последваха класации, в които "За да те забравя" се задържа в средата на класацията и така се стигна до 14 ноември 2009 година, когато слушателите на радио "Сигнал плюс" и потребителите на Signal.bg отредиха първо място за хита на Милко.
В началото на месец януари се проведе тримесечната класация "Попфолк хит", в която "За да те забравя" спечели убедително първото място и така се класира сред финалистите за годишната класация. В годишното издание "За да те забравя" бе най-посочваната песен и в крайна сметка спечели първото място.
Очаквайте до няколко часа интервю с победителя. 

signal.bg

Азис и Десислава - Имаш ли сърце - Нов вариянт

Чуй Азис и Десислава в новия вариант на Имаш ли сърце

Изтегли песента от нашият Форум

*Промо* Азис и Десислава - "Имаш ли сърце"
В края на месец септември Signal.bg писа, че ще може да чуем отново Азис и Десислава заедно в обща песен, която самият певец определи като поп вариант на "Имаш ли сърце". Ето какво каза Азис пред Емилия Стоянова при гостуването си в "Открит микрофон": "За "Имаш ли сърце" мога ли да споделя нещо, сега ми хрумна, че мога да го споделя със слушателите на "Сигнал плюс". "Имаш ли сърце" има втора версия. Ти като човек, който разбира от музика страшно много, съм сигурен, че когато я чуеш ще забравиш за всички тези девет песни, за които говорихме. И само да вметна нещо. В песента участва Десислава. В "Имаш ли сърце" поп варианта, така да го наречем. Има поп вариант, който звучи изключително модерно. Нямам база за сравнение, за да ти кажа като коя песен, но в новия вариант, който ще пусна след месец някъде, живот и здраве, страшно много ми е помогнала Десислава." - разкри Азис в токшоуто на Емилия Стоянова.
Васко се е обадил на Десислава, за да я покани да вземе участие. "Парчето звучеше прекалено модерно, за да бъда само аз. Поканих Деси, за да ми удари едно рамо, така приятелско. Направи го, дойде. Остави си работата, за да ми помогне и така имаме още един вариант на "Имаш ли сърце".
Днес в Signal.bg промотираме Азис и Десислава - Имаш ли сърце. Може да чуете песента в прикачения файл.

signal.bg

Камелия: Попфолкът се разрушава

Камелия: Попфолкът се разрушава

Камелия /© Христо Димитров

Една от емблематичните фолк певици - Камелия изригна срещу колегите ú, които пеят на плейбек. В новия брой на в-к "Галерия" е поместено обширно интервю със звездата, в което тя коментира няколко различни теми.
Камелия е категорична: "Попфолкът се разрушава и в него се допускат хора като ракови образувания, които го разяждат. Те записват стари хитове на певици като Десислава например, пускат ги в интернет и новото поколение не знае дори кой ги пее в оригинал тези песни. Същите хора обикалят заведенията, записали песните предварително в студио и ги представят на пълен плейбек. Иначе няма лошо да бъдат изпети на живо. Но някои са толкова нагли, че освен, че пеят 100 % на запис, са оставили дори дупки, та хората да си помислят, че пеят на живо".
Певицата продължава темата и допълва: "Тогава аз, ако нямам смелостта да го кажа, то този бизнес няма как да се развива".
Авторът на интервюто във в-к "Галерия" - Владимир Николов, пита директно Камелия дали визира Андреа.
"Тя просто е най-пресният случай. Аз ли трябва да го кажа като изпълнител, или това всъщност е работа на журналисти и продуценти? Самоизяжда се бизнесът. Аз съм певица и това колко съм добра и какъв гласов диапазон имам, може да го каже само Алис Боварян, която е мой преподавател. А това, че на някого не му харесва, е въпрос на избор. Работата ми е да пея. Затова от три години ходя с музикант и програмата минава изцяло на живо" - завършва певицата, която в края на седмицата ще отпразнува рождения си ден.

signal.bg

Димана сватосва Мария и Рачков

053-copy.jpg

Димана, Мария Игнатова, Рачков /© Планета

В компанията не на кого да е, а на Димана, Мария Игнатова и Димитър Рачков посрещнаха Новата 2010 година. Телевизионните “господари” изневериха на своята приятелка Ивана, в чийто клип “Миг като вечност” се снимаха през лятото. Вместо на площада в Пловдив, където Мегазвездата пя, двамата избраха уюта и спокойствието на Велинград. Според звездни папараци Мария Игнатова и Димитър Рачков са избрали Новогодишната нощ и за своя годеж. Наред с хитовете си Димана поздрави влюбената двойка и всички гости и със свои любими народни песни. Звездата на телевизия “Планета” показа своята страст и към емблематични песни от българската поп музика. В първия работен ден на Новата година Димана и Живко Микс зарадваха телевизионните зрители с дуетния си клип. Видеото на “Приключих с теб” отдавна бе чакано, затова бе посрещнато с радост от феновете на поп-фолка. Меломаните предвиждат успех за певицата през 2010 г. след като направи музикална премиера в ефира на “Планета” ТВ.

planeta.tv

Иванина и Павел пеят "Демон 2"

Иванина и Павел пеят "Демон 2"

Изтегли песента от нашият Форум

Нашумялата покрай "Big Brother 4" красавица с руси коси все пак реши да зарадва своите фенове и с още една своя дарба - гласа.
Новоизгряващата звезда на "Sunny Music" Павел е предложил на блондинката да стартира кариерата си в певческите среди в дует именно с него. Парчето е продължение на сингъла му "Демон с красиви очи" и ще бъде озаглавено "Демон 2". Иванина дълго време отричаше информацията, че ще стане част от гилдията на попфолк изпълнителите. Но дългогодишният ú приятел Павел успя да я убеди да запишат общото парче, с уговорката,че красавицата ще стане част и от някой от следващите му клипове.
Павката готви още няколко проекта, с които да зарадва феновете в началото на новата година. Един от тях е първата му балада "В сърцето ми", чийто текст е негово дело. "Песента е отражение на емоционалното ми състояние в момента, всичко в нея е истинско и преживяно. Изпитах необходимостта да претворя тези чувства в музика и текст" - споделя изпълнителят.

signal.bg

Борис, Илиян и Коцето влязоха в студио

Борис, Илиян и Коцето влязоха в студио

Константин, Борис Дали и Илиян /© Христо Димитров / Планета

Обявеният няколко дни преди края на 2009 г. музикален проект между Борис Дали, Илиян и Константин е на път да стане реалност. Тримата гласовити изпълнители влязоха в звукозаписното студио за песента, чието заглавие още пазят в тайна.
Няколко часа преди записа, Константин и Илиян се събраха в студиото на "Планета" ТВ за уточняване на последните детайли. Обилният снеговалеж и натовареният трафик забавиха Борката Дали и той не успя да се присъедини към колегите си. Това даде повод на Илиян и Коцето да отскочат за час до фитнес-центъра и да понапомпат мускули в очакване на записа.
Изпълнителите не пропуснаха да споделят и емоциите си от Новогодишната нощ, в която и двамата се забавляваха в Пловдив. Константин и Анелия пяха в престижен хотелски комплекс, придружени от своите най-любими хора - Надежда и Мартин. Илиян и неговата група "Кънтри" бяха специални гости на "Планета Пайнер клуб", където призори посрещнаха и своите колеги.

signal.bg

Появи се още една от визиите на Елена в "Къса памет"

Появи се още една от визиите на Елена в "Къса памет"

Елена /© Костадин Кръстев - Коко

Само преди минути в официалния сайт на Елена - elena-zone.com публикуваха нов фотос от предстоящия клип на певицата "Къса памет".
Феновете на Елена очакваха видеото да се появи около Коледните и Новогодишните празници, но уви. "Къса памет" ще се появи тези дни в ефира на телевизия "Планета".
Велислав Драганински и Росен Димитров са авторите на парчето. Стилистът, който се погрижи за перфектната визия на Елена е Добри Киряков. Във видеото певицата ще смени четири различни визии, а какви ще са те ще научим тези дни.

signal.bg

Софи Маринова - Боледувам

Search Engine Submission - AddMe 2bg.info Startirai.com